Unii se izolează în casă, dar ea, nu! Lora şi iubitul, vacanţă de vis, în plină epidemie de coronavirus!

 
+3 click pentru
galerie

Lora şi Ionuţ Ghenu nu au nicio teamă de coronavirus! În timp ce majoritatea artiştilor şi românilor dau bir cu fugiţii şi îşi anulează în masă vacanţele peste hotare, în cazul Lorei  şi a partenerului de viaţă nici nu se pune problema de aşa ceva!

Lora şi iubitul său şi-au făcut bagajele şi au plecat, impreună, într-o escapadă de vis în Bali! Unde este mai frumos să te relaxezi şi să uiţi de probleme dacă nu în destinaţia exotică? Iar pentru că artista a trecut prin momente grele după moartea mamei sale, o vacanţă, unde este înconjurată de peisaje care îţi taie respiraţie şi în care se delectează cu preparate care mai de care mai fine, este ideală!

 Pentru că întotdeauna se gândeşte la admiratorii săi, Lora a postat o serie de imagini pe contul său de socializare, din sejurul de care se bucură alături de partenerul de viaţă. Aşa cum era de aşteptat, inimioarele s-au strâns valuri, iar comentariile pozitive, pline de dragoste din partea fanilor, nu au întârziat să apară.

Îndurerată şi abătută după moartea mamei sale

De 8 martie, Lora a postat o imagine cu mama sa care a venit însoţită de un mesaj cu mare impact emoţional. Artista a mărturisit că trece printr-o perioadă extrem de grea, perioadă în care dorul de mamă îi mistuie fiinţa.

”De ziua ta mămico

În dar ți-am adus inima şi crede-mă mămico

Un dar mai frumos nu se putea"...iți mai aminteşti? Iți făceam felicitare cu poza mea şi căutam din timp inspirație şi materie primă să-ți fac cel mai frumos marțişor..şi-ți cântam cu Vlăduț şi tu erai mereu emoționată şi mândră de noi. E 8 Martie mama şi eu mă sufoc de dor. ”, a fost mesajul scris de Lora pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest