Unul dintre starurile din MotoGP se căsătorește cu sora sa vitregă! Care a fost reacția tatălui său

 
+2 click pentru
galerie

Unul dintre starurile din MotoGP se căsătorește cu sora sa vitregă! Miguel Oliviera, căci despre el este vorba, se pregătește să facă pasul cel mare cu nimeni alta decât fiica femeii cu care tatăl său s-a căsătorit!

Pilotul în vârstă de 25 de ani este unul dintre starurile noului val din MotoGP și a surprins pe toată lumea când a anunțat că se va căsători cu sora sa vitregă. Miguel Oliviera și Andreia Pimenta își vor unii destinele, în curând, în cadrul unei ceremonii discrete.

Se cunosc din copilărie

Miguel Oliviera și Andreia Pimenta se cunosc de când aveau 13 ani, iar relația lor a fost ținută secretă timp de 11 de ani, de teama reacțiilor celor din jur. În 2017 cei doi au decis să își facă publică povestea de dragoste, iar acum, la trei ani după dezvăluire, sora vitregă a pilotului a făcut anunțul cel mare pe contul său de socializare.

Care a fost reacția tatălui său

Mai mult de atât, se pare că tatăl lui Miguel Oliviera nu este deranjat de faptul că fiul său se va căsători cu fiica sa vitregă, ci din contră. Părintele pilotului a dezvăluit că este extrem de fericit pentru alegerea făcută și pentru faptul că Miguel va face pasul cel mare cu femeia vieții lui.

„Sunt fericit că băiatul meu se căsătorește cu femeia vieții lui” a declarat tatăl lui Miguel Oliviera.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest