Unul dintre ultimele SMS-uri pe care patronul Hexi Pharma l-a trimis angajaţilor

 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa într-un accident de duminică seara în localitatea Buftea.

Conform Tolo.ro, unul dintre ultimele SMS-uri pe care Dan Condrea l-a trimis angajaţilor firmei Hexi Pharma a ridicat semne de întrebare serioase.  "Staţi liniştiţi, că nu o să mai lucrez în domeniu!", a scris bărbatul înainte de a muri. Accidentul rutier care i-a adus moartea s-a produs pe drumul dintre fabrica Hexi Pharba si laboratorul Unilab, situat aproape de domiciliu. Dan Condrea se îndrepta spre locuinţa fostei soţii de unde urma să o ia pe fiica sa în vârstă de zece ani.

Weekend-ul trecut, fiica în vârstă de zece ani a lui Dan Condrea şi a fostei sale soţii, Laura, a rămas la femeie acasă. După amiază, atunci când perioada de vizită se încheia, fosta soţie îl aştepta pentru ca patronul Hexi Pharma să o ia pe fetiţă.

"Condrea n-a apărut şi chiar ne întrebam ce se întâmplă. La un moment dat, la uşa şoferului lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituţie de forţă. Noi ne uitam la desene animate, nu ştiam ce s-a întâmplat. Şoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiţă.", a mărturisit fosta soţie unor prieteni.

În ceea ce priveşte ipoteza sinuciderii, întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, femeia pe care Dan Condrea a iubit-o încă din timpul facultăţii a răspuns: "Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omoară el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!".

În acelaşi timp, un angajat al companiei a mărturisit că şofatul nu era un domeniu străin pentru Dan Condrea. "Mergea tare şi bine, făcea şi karting", a explicat acesta.

Scandalul dezinfectanţilor şi Hexi Pharma
Firma Hexi Pharma este implicată în scandalul dezinfectanţiilor din spitale şi este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzaţiile aduse sunt zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. După testele solicitate de Guvern, s-a ajuns la concluzia că dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma erau diluaţi de mii de ori, fapt pentru care compania şi-a prezentat scuze.

„În urma rezultatelor anunțate astăzi, Hexi Pharma își cere scuze, public, atât medicilor și personalului medical cât și tuturor persoanelor care au fost sau ar fi putut fi afectate de aceste neconformități”, arăta un comunicat al companiei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest