Urmează o toamnă interesantă în plan astral: Camelia Pătrășcanu ne spune ce ne așteaptă în lunile următoare!

 

Toată luna septembrie este important să strângem relaţiile de colaborare şi parteneriatele de lucru. Trebuie să fim conştienţi de contribuţia noastră la echipa şi să ne stabilim locul onorant în cadrul grupului din care facem parte. Dacă acest loc nu ne convine, e bine să ne excludem singuri şi să căutăm persoanele compatibile cu obiectivele şi sufletul nostru.

Oamenii cu care ne însoţim indica ce slăbiciuni de caracter avem.

În octombrie punem din nou în discuţie oportunitatea de mai face parte dintr-un parteneriat – profesional sau conjugal. Dacă nu ne simţim apreciaţi, iubiţi şi respectaţi decizia de a rupe alianţa este aleasă cu seninătate. Recuzam angajamentele dezonorante care ne sunt impuse, criticam lipsa de moralitate şi implicare.

Depunctam alianţele în care nu suntem trataţi cu demnitate. 8 octombrie este ziua cea mai expusă dezamăgirilor, dar şi reacţiilor radicale. Însă, legăturile funcţionale se întăresc prin alegerea unor scopuri noi, provocatoare, stimulative, care împrospătează legătură de cooperare.

Mecur retrograd (4-25 octombrie) ne face atenţi la greşelile repetate şi ne ne arată că n-are logică să aşteptăm alt comportament de la persoane care nu schimbă nimic în modul lor de a gândi – relaţia nu are cum să producă un alt rezultat. În acest interval corectăm contracte şi condiţii de parteneriat, dar e bine să semnăm şi să ne luăm angajamente abia după 25 octombrie.

Luna noiembrie subliniază ambiţia de reuşită. Deşi simţim că este important să ne păstrăm calmul, un imbold interior ne spune că luptăm mereu cu timpul, că viaţa se schimbă în permanentă şi nu ne aşteaptă. De aici, teama că nu reuşim să terminăm la timp şi că ieşim din orarul vieţii. Luptăm pentru miză, pentru câştig. Dacă nu ne este clar ce avem de câştigat nu ne mobilizăm perfect voinţă şi tenacitatea.

Trebuie să ne găsim motivaţia care ne face să mergem înainte crezând în demersul nostru şi în reuşită. Fără să fim obsedaţi de reuşită trebuie să ne găsim o miză capabilă să ne inspire şi să ne mobilizeze.  Altfel, nicio călătorie nu poate începe, iar destinul nostru nu se poate dezvălui şi împlini. Luna Noua din 22 noiembrie ne ajută să renunţăm la tot ce ne opreşte să ne împlinim cu adevărat – falsele datorii, convingeri limitative, sentimente negative, regrete, teamă de propriile limite şi de necunoscut. 

Telespectatorii îi pot urmări sfaturile Cameliei în fiecare după-amiază, de luni şi vineri, de la ora 17.00, încadrul emisiunii Acces Direct.  Sâmbătă, de la ora 18.00 (şi în reluare duminică, de la ora 16.00), Camelia Pătrăşcanu realizează Star Zodiac la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest