Urmele traumatizante ale divorțului care au transformat-o pe Cristina Spătar! ”Nu vreau să mă mai mărit niciodată”

 
+2 click pentru
galerie

După o perioadă lungă de suferinţă, Cristina Spătar încearcă să aşeze lucrurile din viaţa ei.

Ce planuri are vedeta, cum a reuşit să treacă peste divorţul de soţul său, dar şi ce transformări a suferit după perioada traumatizantă a despărţirii, am aflat chiar de la ea.

”Am 55 kg. Mă străduiesc să rămân pe linia de plutire. O să treacă. E o perioadă puţin mai delicată pentru mine în momentul ăsta, dar o să treacă. Puţini oameni mi-au fost alături, foarte puţini, excepţie făcând oamenii aceştia de pe Facebook, sunt extraordinari, îmi ridică moralul zi de zi. Am rămas uimită câtă  lume mă iubeşte, câte mesaje, a explodat Facebook-ul şi nu numai, foarte mulţi admiratori,dar în general, femeile care au o vârstă şi care au trecut prin perioada asta sunt mult alături de mine. Nu-mi vine să cred, mă trezesc dimineaţa şi când le scriu "Vă iubesc!", pai să credeţi că vă spun asta cu sufletul, pentru că îmi spun lucruri aşa de frumoase şi mă susţin atât de mult moral, extraordinar de mult contează să ai oameni care te iubesc. Mulţumesc lui Dumnezeu”, a povestit Cristina Spătar.

Cât despre copii, aceștia se ocupă cu ce le place mai mult. În momentul interviului, Albert era plecat în tabără, în timp ce Aida se afla la bunica. Artista a anunțat că are un gând mare și că se abține să dezvăluie detalii prea devreme.

”Copiii, ce să facă? Albert este în tabără și acum am lăsat-o pe Aiduța cu bunica și am dat o fugă repede să stau cu voi, să cinstim un pahar de șampanie de copii. Am o surpriză pentru voi, dar mă abţin. Când o să fie momentul, o să te chem Mădălina şi o să vorbim vis a vis de business-ul meu”, a explicat diva R&B.

În ceea ce privește planul sentimental, cântăreața Cristina Spătar e ferm hotărâtă să nu se mai căsătorească vreodată. Momentan, aceasta planifică o reîntoarcere pe scene și promite că nu va rata niciun spectacol la care este chemată.

”Nu mai vreau să mă mărit niciodată, nu, nu, nu. Nu! Nu mai vreau să mă căsătoresc. Dar tu stai în continuare unde ştie toată lumea? Da. Asta e. Deocamdată asta e. Când o să fie altceva o să vă anunţ”, a mărturisit Cristina Spătar.

Cristina Maria Spătar, în vârstă de 44 de ani, este o cântăreață româncă de muzică R&B și dance/pop. Este supranumită de mass-media românească „regina muzicii R&B”. Artista a fost căsătorită aproape 10 ani cu un om de afaceri. În urmă cu puţin timp cei doi au depus actele de divorţ.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest