Utilizări ciudate, dar extraordinare ale deodorantului tău, la care nici nu te-ai fi gândit

 

Cu singuranţă orice om foloseşte un deodorant sau un antiperspirant pentru a preveni transpiraţia şi apariţia mirosurilor neplăcute. Însă, probabil nu te-ai fi gândit până acum, dar aceasta nu este singura lui utilizare.

Deodorantele solide pot fi folosite în mai multe moduri şi pot fi de un real ajutor în anumite situaţii, conform site-ului secretele.com.

Pentru băşici

Aplică deodorantul pe părțile picioarelor care prezintă bătături din cauza pantofilor incomozi. E mai bine să-l folosești pe cel transparent pentru pantofii de piele, sau pentru pantofii cu decupaj mai adânc sau deschiși la vârf. Deodorantul acționează că o barieră alunecoasă între pielea ta și pantof, și îți va proteja pielea de bătături. 

Combate mirosul picioarelor

Poate că nu ai auzit sau încercat asta până acum, dar aplicarea deodorantului pe tălpile picioarelor uscate cu o noapte înainte te va ajuta să combați mirosul și umezeala în timpul zilei. 

Împotriva transpiraţiei

Pentru doamnele cu sâni voluminoși, transpirația acumulată în zona bustului produce tot felul de leziuni pe piele și depozite de bacterii. Așa că aplică un deodorant sau un antiperspirant bun sub sâni înainte să-ți pui sutienul. Acest lucru va împiedică frecarea și îți va păstra pielea frumos mirositoare în acea zonă, făcându-te să te simți foarte bine.

Acest lucru este valabil și pentru persoanele care transpiră în mod excesiv în anumite zone că de exemplu în jurul feței. Poți aplica un strat subțire de deodorant transparent în jurul liniei părului și în jos pe gât, iar acest lucru va împiedica umezeala pe tot parcursul zilei. Mai mult decât atât, asta va împiedica părul să ți se lipească de gât în timpul somnului.  

Rezolvă o uşă care scârţâie

Freacă balamalele ușilor cu deodorant pentru a scăpa de acele sunete extrem de iritante.

Împrospătează dulapul

Deschide deodorantul tău parfumat favorit și pune-l în dulap pentru a obține un miros plăcut în dulap.

Creează un fond de ten mat

Poate să pară ciudat, dar încearcă să aplici deodorant cu degetul pe sub ochi și de-a lungul zonei cu formă de T înainte să aplici machiajul, astfel vei rezolva problema pielii care lucește.

Inamicul coşurilor

Dermatologii nu vor fi de acord, dar hai să zicem că ai un coș care te face să te urci pe pereți de enervare, aplică niște deodorant pe el și acesta va dispărea că prin magie.

Vindecă muşcăturile de insecte

Aplică deodorant pe mușcăturile de insecte și mâncărimea se va opri. Sărurile de aluminiu din deodorant vor opri durerea și atenua umflătura.

Haine strâmte

Aplică deodorantul de-a lungul picioarelor ca să intri mai ușor într-o pereche de blugi mulați sau în fustă ta de piele favorită.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest