Vacanță cu peripeții pentru Armin Nicoară și Claudia Puican! "Nu se poate, cât de greu sa te miști?”

 

Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o mare neplăcere la plecarea spre Republica Dominicană, fiind cu nervii întinși la maxim.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de un succes debordant în anul care s-a încheiat, care, în mod firesc, s-a observat și în contuile cuplului, care-și permite acum momente de relaxare în destinații exotice. Dacă au început anul 2022 la schi, în Austria, iată că la finalul lunii, cele două vedete au ales o destinație exotică, departe de gerul din România. Ei au plecat în Republica Dominicană, unde sunt cazați la un resort de lux.  

 

Vacanța pe care au ales-o cei doi nu a fost cu plecare din România, ci din Ungaria. Iar pe aeroportul din Budapesta cei doi au întâmpinat probleme mari. Pasagerilor pentru Punta Cane li s-au pierdut bagajele, iar căutările nu au durat o oră – două, ci nu mai puțin de 12 ore, o jumătate de zi practic, în care cei doi, plecați să se relaxeze, au stat în tensiune.

 

Cu nervii întinși la maxim, Armin Nicoară nu a ezitat și le-a povestit fanilor cu ce probleme se confruntă. "Nu se poate, cât de greu sa te miști? Stam deja de 12 ore după bagaje. Nu e posibil, cum sa nu îmi vina bagajele?! Nu pot sa cred așa ceva. Asta e viața", a spus Armin Nicoară pe rețelele de socializare.

 

Deși într-un interval de timp destul de mare, problema s-a rezolvat în cele din urmă. Iar acum, cei doi se bucură la maxim de zilele de vacanță rămase și imortalizează fiecare moment, pe care apoi îl împărtășește cu marea comunitate de care se bucură în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest