Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, nu mai are încredere în justiție: ”Banul mânjește orice om”

 

Tatăl lui Sebi, una dintre cele două victime ale lui Vlad Pascu, a avut o tiradă fără precedent la protestul din weekend, din Piața Victoriei.

În vară, pe drumul dintre stațiunile 2 Mai și Vama Veche, Vlad Pascu a intrat cu bolidul într-un grup de tineri. Sebi și Roberta nu au avut nicio șansă, fiind uciși pe loc. Părinții tinerilor care și-au pierdut viața au organizat în acest weekend un protest în Piața Victoriei, nemulțumiți de modul în care este judecat această speță.

„Au fost și trei termene la proces. Credeam în justiție, credeam că se va face dreptate din primul proces. Am fost cel mai umilit om de o justiție care este coruptă și banul care, la noi în țară, are cea mai mare putere și mânjește orice om, de la oameni care ne judecă până la oamenii care ne conduc”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, pentru Antena Stars.

De cealaltă parte, tatăl lui Vlad Pascu a negat că fiul lui a consumat droguri în seara în care a avut loc tragedia. „Ce înseamnă droguri? Pentru că toată lumea vorbește că a fost drogat...iată valorile drogurilor în seara aceea, atenție cei care pleacă în străinătate, asta a făcut în Olanda, cocaină. Acest copil a fost ca un trofeu, este un trofeu”, declara Mihai Pascu, de curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest