Valentin Sanfira a dezvăluit ultima practică în materie de evenimente: „Pun câteva sute de euro bune în plus!”

 

Cântărețul de muzică populară a devoalat ultima schemă de fentare a clienților care doresc să întrețină atmosfera la evenimentele importante din viața lor.

 

Valentin Sanfira se confruntă cu o problemă, și pare a nu fi singurul artist care a întâmpinat o situație de acest gen. Cântărețul este sunat de diverse persoane care-i propun să susțină reprezentații contra unei sume de bani. Uluit, a aprofundat situația și a remarcat pe internet că sunt o grămadă de pagini fake în numele lui și, implicit, cu poza lui la profil. Așa a înțeles și cum funcționează toată schema.

 

În exclusivitate la Antena Stars, îndrăgitul interpret a explicat că pe rețelele de socializare au apărut un soi de „bișnițari” de muzică populară, de intermediari. Aceștia deschid pagini în numele artiștilor, își lasă date de contact, iar imediat ce sunt abordați le oferă un preț potențialilor clienți. Apoi, iau legătura cu interpretul, în speță Valentin Sanfira, propunându-i cântarea cu pricina. Astfel, în cazul în care cântărețul acceptă, din două telefoane câștigă câteva sute de euro, doar că au intermediat prezența solistului la evenimentul respectiv.  

 

"Sunt multi care isi fac un site si isi dau nummărul de telefon, vorbesc in numele nostru cu oamenii, ne suna pe noi si vorbesc cu noi sa facem cântari. Pun câteva sute de euro la fiecare și nu e ok. Induc lumea în eroare. Nu e normal", a declarat, în direct la Antena Stars, Valentin Sanfira.

 

Totodată, pentru cei interesați și care nu vor să cadă în plasa hackerilor din mediul online, cântărețul a explicat că prețul său pentru un program este de 1500 de euro, însă este variabil, în funcție de locație și mai multe detalii.

 

"Eu nu am impresar. Nu este un secret prețul meu, 1500 de euro pe program, plus-minus în funcție de diferite detalii. Acești impresari își baga bani în buzunar degeaba, nimic altceva, nu cântă cu mine, nu fac nimic", a mai spus Valentin Sanfira.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest