Valentin Sanfira fulgeră și tună, după ce soția sa a căzut pradă hackerilor: „Nu există nicio lege să te protejeze”

 

Contul de Instagram al Codruței Filip a fost spart de hackeri, iar soțul ei, Valentin Sanfira tună și fulgeră pentru că nu există nicio lege în România care să pedepsească astfel de gesturi făcute de oameni răuvoitori.

Valentin Sanfira a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars că toată munca depusă de partenera sa de viață pentru creșterea urmăritorilor de pe contul său de socializare a fost pierdută. Interpretul de muzică populară s-a arătat iritat de faptul că nu există nicio lege care să protejeze utilizatorii Instagram-ului.

„I-a spart Instagramul. I l-au furat cu totul. Am făcut sesizări și nu a recuperat nimic. Nu știu, cineva i l-a furat. Există undeva contul sub alt nume, i-au schimbat e-mailul. Sunt fel și fel de link-uri care apar și dacă dai click pe ele îți dispare contul. I-a fost foarte greu, nu înțelegea cum s-a întâmplat. Nu există nimic legal în România, dacă un hacker îți fură contul, nu ai ce face. Poate să îți ia informații din mesaje. Nu ni s-a întâmplat niciodată asta și ne-am asumat ca nu îl mai recuperăm.”, ne-a spus interpretul de muzică populară.

Mai mult de atât, potrivit spuselor sale, se pare că cei care i-au spart contul de Instagram Codruței Filip au schimbat instant numele și adresa de mail, pentru a nu mai fi detectat, ca ulterior să îl vândă altor utilizatori pentru numărul mare de urmăritori.   

„I-au șters toate pozele, au pus o poză cu un desen animat. Se vând conturile la alte persoane și rămân subscriberii de la persoana cu contul.”, a mai spus Valentin Sanfira pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest