Valentina Pelinel a apelat la fertilizare în vitro ca să rămână însărcinată cu Cristi Borcea: „E un subiect tabu”

 

Valentina Pelinel a dezvăluit că a fost nevoită să apeleze la fertilizarea în vitro ca să poată rămâne însărcinată cu Cristi Borcea. Fostul model a mărturisit că ar fi fost dispusă să facă orice pentru a deveni mamă!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul autohton. În ciuda numeroaselor mariaje pe care afaceristul le-a avut în trecut, se pare că acum și-a găsit, cu adevărat, sufletul pereche în actuala soție.

Deja părinții unui băiețel minunat, atât Valentina Pelinel, cât și Cristi Borcea au hotărât că își doresc să mai aducă pe lume un moștenitor. Zis și făcut! Astfel că fostul model a apelat la fertilizarea în vitro ca dorința să i se transforme în realitate.

”Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate.”, a spus Valentina Pelinel pentru Ok Magazine.

Și mare le-a fost mirarea amândurora când au aflat că în pântecele Valentinei Pelinel nu se află un singur suflețel, ci două, pregătindu-se să aducă pe lume gemene! În 2019, soția lui Cristi Borcea și afaceristul au devenit părinți pentru două fetițe perfect sănătoase și care acum le fac zilele mai frumoase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest