Valentina Pelinel, atacată dur de Oana Zăvoranu: „Ce aștepți tu, amărâto? Borcea te-a lăsat pe uscat?”

 

Oana Zăvoranu nu are limite! După ce le-a declarat război influencerițelor și anumitor artiste din România, în vizorul „Queridei” a intrat nimeni alta decât Valentina Pelinel pe care a făcut-o praf pe contul ei de socializare.

Oana Zăvoranu a luat la analizat rețelele sociale și după ce a descoperit care sunt cele mai cunoscute persoane din online, a început să își expună punctul de vedere despre fiecare dintre ele. Pe lista neagră a actriței au ajuns Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, iar lista poate continua la nesfârșit.

Acum, o altă vedetă, a devenit ținta Oanei Zăvoranu, iar aceea este nimeni alta decât Valentina Pelinel. „Querida” a publicat o fotografie cu fostul model pe care a făcut-o praf și care a comparat-o cu un iepure, din cauza aspectului buzelor.

Mai mult de atât, Zăvo s-a luat și de cariera de model pe care blondina a avut-o pe plan internațional: ”Ce dr**u aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu ”mare model”, l-ai pierdut! Uitați-o mă și pe buză de iepure, că și ea e INFLUENCEREA MY ASS... și face și ea concursuri cu nimic”, a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu pentru Valentina Pelinel.

Pe lângă ofensele pe care i le-a adus în legătură cu aspectul fizic și cu cariera de model, Oana Zăvoranu s-a luat și de viața intimă a acesteia, fiind de părere că motivul pentru care Valentina Pelinel s-a apucat să organizeze atâtea concursul pe rețelele de socializare este lipsa activității sexuale cu Cristi Borcea.

”Borcea ce zice? Nu îți mai dă nimic așa? Te-a lăsat pe uscat?”, a continuat Oana Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest