Valentina Pelinel le dă clasă puştoaicelor de 20 de ani! La 39 de ani, arată mai bine ca niciodată VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Valentina Pelinel a împlinit 39 de ani, dar la cum arată, am putea să jurăm că are 20. Frumoasa blondină a organizat o petrecere restrânsă, la care au participat doar cei apropiaţi, printre care şi fiul lui Cristi Borcea, Patrick, împreună cu iubita lui.

Sărbătorita a ales o ținută simplă, dar care i-a flatat silueta de zeiţă. O rochie scurtă neagră, cu o curea în talie, fină, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto simpli. De data aceasta „simplitatea” a fost cuvântul cheie, iar Valentina Pelinel nu avea cum să dea greş din punct de vedere vestimentar.Cristi Borcea a avut la rândul lui o ţinută impecabilă. Un sacou din catifea, cămaşă neagră, iar pantofii au fost piesa de rezistenţă.

Frumoasa blondină a primit un buchet imens de trandafiri roşii, iar tortul a fost în aceeaşi culoare, decorat cu căpşuni pe care scria „La mulţi ani, Valentina”. Vedeta a suflat în lumânări, iar soţul a fost alături de ea şi i-a ţinut părul în timp ce blondina şi-a pus o dorinţă.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, de nedespărţit

Între Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine. La puţin timp după eliberarea din închisoare, fostul şef Dinamo s-a afişat la un eveniment monden cu partenera sa de viaţă. Mai mult decât atât, blondina a postat o imagine în care apărea alături de Cristi Borcea, de Adrian Sînă şi de Anca Serea, fotografie care a strâns mii de like-uri şi comentarii pozitive.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest