Valentina Pelinel, mărturisiri complete despre naştere! Când va veni pe lume primul ei copil

 

Valentina Pelinel a intrat pe ultimă sută de metri cu pregătirile pentru venirea pe lume a bebeluşului poznaş. Ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre tot ce a trăit în aceste luni şi ce urmează să i se întâmple. Vedeţi chiar acum, declaraţiile vedetei.

Prima reacţie a Valentinei Pelinel la ecografie a fost una de surprindere totală. Deşi este abia la prima sarcină, Valentina a fost nevoită să se gândească şi la un al doilea.

"Să devii mamă e o chestie care vine pur și simplu. Eu am fost o fire mai copilăroasă și mă întreba lumea 'când o să ai un copil?'. Acum deja mă întreabă lumea când o să-l am pe al doilea. Nu știu, stai să nasc bebelușul și mai vorbim. Simți pur și simplu. E așa ceva din tine și îți dorești să fii mamă, brusc. Îmi plăceau copiii și înainte, dar acum îi văd altfel... alți copii, bebelusi. Am simțit că vreau și am zis trebuie să se întâmple. Evident că am luat în calcul și vârsta.  Femeile uită că au un anumit ceas biologic. Dar eu am și simțit. Bine că s-a întâmplat exact când mi-am dorit, cum mi-am dorit și iată că m-am trezit la timp. Și acum fac și o campanie pe chestia așa că mamele uită că sunt femei și pun pe primul loc carieră și se trezesc prea târziu" , a mărturisit vedeta.

Cât despre visatul la caracterul şi personalitatea viitorului copil, Valentina îl vrea pe cel mic inteligent şi organizat. Viitoarea mămică a mărturisit că este împlinită cu situaţia şi condiiţile pe care le are.

"Mi-aș dori să fie inteligent... în orice domeniu vrea el. Să fie organizat ca mine, dar nu o să poată să aibă calmul meu niciodată. M-am retras în lumea mea unde e foarte bine.... îmi plac condițiile mele, dar nu sunt cele despre care se vorbește. Nu e că și cum am ieșit să spun că eu stau într-o garsonieră, eu sunt asumată. Ceea ce unii n-au realizat e că eu nu mint public. Sunt lucruri pe care nu le spun, sunt lucruri pe care le evit, îmi place să mă joc cu cuvintele... Am fost olimpică la română, eu aia care cică nu mi-am terminat școală și îmi place să mă joc cu cuvintele. Adevărul iese întotdeauna la iveală și universul le aranjează el... când forțezi ceva se întoarce împotriva ta"
, a explicat Valentina.

Iubirea pentru viitoarea mămică este serul vieţii. Deşi iubirea în copilărie însemna un prinţ pe cal alb, Valentina mărturiseşte că atunci când e vorba de iubire nu poate fi deloc calculată:  "Nu poți să trăiești fără iubire, e clar! Nu-ți proiectezi povestea de iubire. Ți se întâmplă. Când ești copil îți proiectezi... ca-n basme e când ești mică, dar viață nu-i așa. Dacă mă întrebai când eram mică ziceam că o să am un singur bărbat..povestea perfectă. Nu prea mi-au ieșit lucrurile așa. Trebuie să fii o persoană profundă și să nu fii egoist că să poți să sacrifici pt iubire și să... Eu sunt o persoană foarte calculată și organizată, dar nu când e vorba de iubire. Pot să fiu cea mai organizată din lumea asta, dar dacă am pus suflet s-a terminat. E  haos. Sunt în extremă cealalata și nu mai contează nimic, sacrific orice și cred că și așa trebuie să fie când e vba de iubire până la urmă urmei"

Cât despre data naşterii, micuţul va avea libertatea să îşi aleagă ziua în care va veni pe lume. Mămica lui nu vrea să-l forţeze să iasă şi vrea să fie pregătit atunci când o face, întrucât ea este.

"Vreau să-i las lui momentul să decidă el pt că mi se pare că intervii un pic în destinul lui când vrei să naști tu. Din această cauză n-am ales nașterea prin cezariană. Lucrurile au arătat foarte bine până acum și doctorul mi-a spus că pot să nasc natural și că dacă nu mă încuraja, evident că ascultăm sfatul medicului, daoar nu eram inconștientă să îmi pun copilul sau viață în pericol, dar lucrurile arată ok până acum și de ce să nu încerc. Așa e lăsat să fie pe pământ până la urmă urmei. E momentul lui de glorie pt că el a decis, ia o decizie importantă să vina pe lume și face un efort să iasă, altfel, ne tăiem, îl scoatem când vrem noi și aia e. Eu am asistat la nașterea unei prietene, am și filmat nașterea, dar nu mi se pare ceva așa . Cred că e momentul ăla intim cu doctorul tău și să nu ai alte distracții. Nu prea îi spun pe nume pt că am mai multe variante și am zis că vreau să mă uit în ochii lui să  văd care i se potrivește, dar da, îi zic bebeluș poznaș și bine, eu cu el când vorbim, pt că vorbim îl alint în fel și chip, piticule, nebunaticule, zi mămica, că aștept să mai îmi zică câte ceva", a explicat Valentina Pelinel.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest