Valeria Arnăutu, în doliu! „A făcut un atac cerebral și asta a fost!”

 

Cântăreața de muzică populară și-a adunat toate forțele și a vorbit la Antena Stars despre cele mai crunte zile din viața sa.

 

Valeria Arnăutu, 59 de ani, s-a arătat dărâmată de pierderea tatălui său. Interpreta de muzică populară nu se poate obișnui cu gândul că părintele său nu-i va mai fi alături de acum înainte. Vedeta a oferit primele declarații despre drama prin care trece în direct la Antena Stars.

 

„Aceste zile cred că au fost cele mai triste zile din viața mea. Până acum, având ambii părinți în viață, m-am socotit un copil norocos, răsfățat de divinitate. Poate nu mă gândeam că o să vină și ziua aceasta, deși firesc este ca părinții să plece înaintea noastră. Cu toate acestea, nu ne putem obișnui atât de ușor cu gândul și cred că nu ne putem obișnui cu gândul că nu-i mai putem vedea, nui mai putem auzi, nu-i mai putem îmbrățișa”, a spus Valeria Arnăutu, la Antena Stars.

 

Artista nu-și explică moartea tatălui, spunând că acesta era o fire extrem de activă. Nimic nu previziona practic tristul moment. Valeria Arnăutu a precizat că părintele său a suferit un atac cerebral și în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvat.

 

„A fost neașteptat. Tatăl meu era un om foarte activ, foarte săritor. Era tot timpul pe drumuri, tot timpul angrenat în activități, planta flori (...). Săptămâna trecută a făcut un atac cerebral și asta a fost. A stat internat o săptămână și nu și-a mai revenit”, a adăugat interpreta de muzică popular.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest