Valerie Lungu dezvăluie secrete din viața ei personală și lecțiile învățate din relațiile trecute

 

Valerie Lungu, cunoscuta influenceriță și vedetă social media, a avut recent o apariție publică alături de noul ei partener, după ce au fost surprinși sărutându-se în public. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Lungu a vorbit despre viața sa personală și a oferit câteva detalii despre noua sa relație.

Cu toate că a fost întrebată despre identitatea iubitului său, Valerie a refuzat să ofere prea multe detalii și a spus că viața ei personală este doar treaba ei. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că se simte împlinită din toate punctele de vedere în această perioadă și se pregătește pentru noi proiecte.

"Consider că eu am reușit deoarece mi-am dorit din toată inima și din tot sufletul și am căutat diferite metode ca să reușesc. Eu am început pentru că îmi plăcea să postez poze, să primesc like-uri. Eu când am început nu voiam să ajung vedetă", a spus Lungu.

În timpul interviului, Valerie a vorbit și despre relațiile ei anterioare și lecțiile pe care le-a învățat din ele. "E frumos să iubești. Iubirea este tot. Tot ce ni se întâmplă se întâmplă cu un scop și nu regret nimic din viața mea. Persoana aia a venit în viața mea să mă ajute să ajung în următoarea etapă, să mă învețe anumite lecții. Nu trebuie în viața ta să regreți o relație", a mărturisit Lungu.

Vedeta a mai adăugat că fiecare relație prin care a trecut a adus cu sine o experiență și că ea a învățat din toate. "Fiecare relația a mea m-a schimbat de la cer la pământ. Sunt alt om, văd lucrurile diferit. Le mulțumesc că au venit în viața mea și m-au învățat, că dacă nu ar fi fost ei cu siguranță nu mai eram astăzi aici. Noi ca femei trebuie să schimbăm rochia până găsim rochia perfectă", a declarat Valerie Lungu în interviul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest