Valerie Lungu, întrebări incomode de la fani despre casa pe care o construiește: „Momentan știm doar un preț fix”

 

Influencerița a fost deranjată de întrebările urmăritorilor online despre casa pe care și-o construiește. Ce răspuns le-a dat aceasta în exclusivitate la Antena Stars.

 

Valerie Lungu a fost chestionată de fani cu privire la noua locuință. Vedeta a spus că o serie de întrebări i s-au părut incomode și de aceea nu simte nevoia să le dea răspuns. În exclusivitate la Antena Stars ea a divulgat ce întrebări a primit și de ce nu vrea să dea detalii.  

 

„M-am trezit cu mesaje cu cine plătește casa: „Plătești tu sau Alex?, Este casa voastră sau este casa ta?”. Sunt niște detalii pe care eu nu vreau să le divulg pe aici. Nu contează cine plătește, nu contează cine și ce face atât timp cât noi suntem fericiți și o să locuim împreună în această casă în care o să ne creștem copiii. Cred că armonia dintre noi contează cel mai mult în momentul de față. Chiar nu vreau să mă opresc la acest detaliu mic”, a mărturisit Valerie Lungu în mediul online.

 

Vedeta a mai precizat că nu-și dorește ca prea multă lume să știe locația exactă a vilei, dar va spune suma totală cheltuită, la un moment dat. „Și încă o întrebare pe care am primit-o este: „Unde este casa?”. Vă dați seama că nu o să vă zic niciodată unde locuiesc sau unde îmi construiesc casa, pentru că eu chiar nu îmi doresc să știe lumea unde stau și nu mi se pare ok, pentru că vreau să fiu mai privat, de aia cumva casa nu este în București. (...) Despre preț da, aș putea să spun că o să vă divulg această informație atunci când o să ne apropiem de final, pentru că momentan știm doar un preț fix cam cât o să coste casa în totalitate. Dar, ulterior, noi o să vrem să mai facem câteva chestii, să nu punem lemn în casă pentru că mie nu îmi place lemnul. Poate o să punem alte chestii. Atunci clar prețul diferă foarte mult”, a adăugat influencerița


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest