Valerie Lungu și fostul iubit, despărțire cu scandal! I-a interzis prin lege să îi mai pronunțe numele: “Îmi spunea că sunt o jegoasă și o incultă”

 

Scandal de proporții între Valerie Lungu și fostul iubit! Șatena a făcut o serie de mărturisiri uluitoare despre cum se comporta, de fapt, în culisele relației, bărbatul cu care credea toată lumea credea își va întemeia o familie.

Valerie Lungu a anunțat că nu mai formează un cuplu cu medicul stomatolog cu care a stat într-o relație mai bine de un an, prin intermediul unui vlog publicat pe contul ei de YouTube. Șatena a dezvăluit că situația dintre ea și fostul partener este extrem de complicată, primind chiar o notificare din partea lui cu interdicția să îi mai rostească numele vreodată.

Printre destăinuirile facute s-a numărat și faptul că datorită ei bărbatul a devenit cunoscut, dat fiind că l-a luat cu ea în tot felul de emisiuni pentru a se putea promova, astfel că nu înțelege de ce acesta se comportă așa cu ea.

„Îmi doresc să îmi exprim sentimentele. Vreau să explic de ce s-a ajuns aici. Am mers și eu la avocat, am făcut o notificare drăguță. Am și eu dreptul de a spune ce s-a întâmplat.

Acum două săptămâni v-am spus că am trecut printr-o depresie.  A venit datorită unor mici gesturi venite din partea lui. Ceea ce vreau să transmit este că trebuie să aveți foarte mare grijă de voi și de persoanele cu care vreți să stați într-o casă”, a spus Valerie Lungu la începutul vlog-ului.

În continuare, Valerie Lungu a recunoscut că a fost supusă unor tratamente greu de imaginat de acesta, fiind jignită încontinuu, însă de fiecare dată spera că lucrurile se vor îmbunătăți între ei.

„Făceam mâncare zilnic, făceam curat. La final îmi auzeam: tu ai făcut mâncare? Ce e asta? Toată ziua nu faci nimic. Îmi spunea că nu fac nimic, că sunt o jegoasă, că sunt o incultă”, a mai spus Valerie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest