Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație! Care ar fi fost motivul

 

Vali Bărbulescu și Delia Tudose au format cuplul cu cele mai tumultoase povești de dragoste din showbiz-ul autohton! Deși relația lor nu a fost deloc una lipsită de evenimente, care mai de care mai... pasionale, cei doi întotdeauna și-au găsit drumul unul în brațele celuilalt. Până acum! Când au decis să își spună adio! Motivul?

Vali Bărbulescu este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România, iar Delia Tudose este un model de succes. Deși la început nu multă lume a dat vreo șansă relației lor, iată că timpul a trecut și au răzbit împreună mai bine de un deceniu. Vestea despărțirii vine ca o bombă, atât în lumea mondenă, cât și în rândul apropiaților lor care așteptau nunta!

Care ar fi fost motivul despărțirii dintre Vali Bărbulescu și Delia Tudose

Potrivit informațiilor din presă, motivul despărțirii lor ar fi o femeie! Se pare că problemele din trecut au stat la baza separării dintre Vali Bărbulescu și Delia Tudose, iar asta după ce cunoscutul DJ s-ar fi apropiat, în cadrul unei emisiuni televizat, mult prea mult de Otniela Sandu.

Deși tachinările și avansurile făcute une altei femei au avut loc cu un an înainte, se pare că relația celor doi s-a deteriorat treptat, treptat, astfel ajungându-se inevitabil la despărțire. În prezent, Delia Tudose s-a întors în orașul ei natal, în Iași, în timp ce Vali Bărbulescu s-a axat pe viața profesională.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest