Vali Vijelie, anchetat de Poliție, după ce a spus că a băut cu șeful oamenilor legii, la un concert cu sute de persoane!

 

După ce Vali Vijelie a declarat că a băut cu șeful Poliției, la un concert de pe litoral, unde au participat sute de persoane și unde nu s-au respectat regulile de distanțare socială, IPJ Constanța a demarat o anchetă pentru a verifica spusele în formă de... glumă, ale manelistului.

În urmă cu câteva zile, Vali Vijelie a cântat la o terasă din Mamaia Sat. La eveniment oamenii s-au înghesuit să îl asculte, fără să respecte niciuna din măsurile anti-coronavirus impuse de lege.

Mai mult de atât, manelistul a făcut câteva precizări importante. Nu doar că nu a primit amendă, așa cum s-ar fi spus, ci alături de el, la un șpriț, a fost chiar șeful Poliției Române: "Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Înăuntru erau trei-patru sute. La cealaltă terasă am ocupat şi locurile celelalte. Pe stradă s-a strâns fără număr. Unde e vina mea? Şi ştii care e frumuseţea? O spun până la urmă că a trecut: Şeful Poliţiei era cu mine la masă, beam un şpriţ. N-am primit amendă, ca să ştiţi. Am primit doar aplauze şi respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amende, plătim noi să ne cânte Vijelie!”, a spus Vali Vijelie, în cadrul unei emisiuni TV.

În urma declarației controversate, Cosmin Andreica, liderul sindicatului EUROPOL, a dezvăluit la Antena 3 că IPJ Constanța a demarat deja o anchetă pentru a verifica veridicitatea spuselor lui Vali Vijelie.

”Sigur că este greu să ne luăm după declaraţiile lui Vijelie, mai ales că el le-a fost făcut într-un context al unui show de televiziune. Un lucru este cert. Dacă într-adevăr a fost un şef la masă cu el, la un şpriţ aşa cum spune el, este un lucru foarte grav, nu că ar fi ilegal, însă prin prezenţa lui acolo legitimează o încălcare a regulilor de prevenire cu infectare cu noul coronavirus, mai ales că acolo am avut sute de persoane.

Dacă este adevărat ce spune şi dacă ancheta va scoate în evidenţă acest lucru este foarte grav. Eu sper însă că această anchetă a IPJ Constanţa şi aceste declaraţii, să nu rămână în aria limbajului de lemn că se efectuează verificări şi să avem în cel mai scurt timp, astăzi sau chiar mâine, concluziile la prezenţa sau la inexistenţa la acest şef despre care vorbeşte Vijelie”, a spus Cosmin Andreica de la sindicatul EUROPOL.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest