Vârsta este doar un număr pentru ei! Cu câți ani este mai mare Elena Udrea ca Adrian Alexandrov

 

Elena Udrea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov, cu care are o fetiță minunată. Cei doi sunt extrem de cunoscuți pe meleagurile românești, mai ales din cauza trecutului controversat al blondei de la Cotroceni, dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc care este diferența de vârstă dintre ei.

Elena Udrea este un nume sonor în România, fiind o figură politica foarte cunoscută. Fost ministru al Turismului, femeie de afaceri, blonda de la Cotroceni a intrat, treptat, treptat și în lumea mondenă, de când s-a afișat la brațul lui Adrian Alexandrov, care a devenit stâlpul său de bază, după ce a renunțat la cariera de model din Dubai.

Cu câți ani este mai mare Elena Udrea ca partenerul de viață

Diferența de vârstă dintre blonda de la Cotroceni și Adrian Alexandrov este de un deceniu. Și chiar dacă pentru mulți acest lucru ar reprezenta un impediment, iată că cei doi nu bagă în seamă părerea societății, după cum a dezvăluit și partenerul Elenei Udrea în urmă cu ceva timp.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-şi trăiască viaţa după ce spun alţii. (…) Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, declara Adrian Alexandrov în trecut. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest