Vasile Muraru, omagiu adus lui Mitică Popescu: „Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare”

 

Vasile Muraru a fost prezent la Teatrul Mic pentru a-și lua rămas bun de la marele actor care s-a stins la începutul acestui an.

 

Printre cei prezenți la catafalcul lui Mitică Popescu, pentru a-și lua rămas bun, s-a numărat și Vasile Muraru. Comediantul a spus că nu se aștepta să primească o astfel de veste, a morții lui Mitică Popescu. Mai ales că inclusiv în ultima conversație pe care au avut-o, cu o lună înainte de internare, acesta a părut foarte optimist.

 

„Am aflat că este internat la Urgență, după la Elias, dar speram, căci, de atâtea ori, a trecut pe lângă el boala și a mers mai departe. Speram ca și de data asta. Nu mă așteptam să fie vestea asta…Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare. Ăsta era felul lui de a fi, era optimist, atunci când s-a internat. Un om optimist, cu o eleganță, un om deosebit, un om adevărat…”a spus Vasile Muraru, la Antena Stars.

 

Vasile Muraru a mai precizat că Mitică Popescu a sperat până în ultima clipă că se va vindeca: „Niciodată nu s-a plâns de problemele de sănătate. Nu îi stătea în caracter asemenea vorbe spuse. El era genul de om care să muncească, să vorbească cu toată lumea, să socializeze, un om în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu să îl ierte și să îi înalțe sufletul…”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest