Vedete fără meserii!? În goana după bani, uite cum își rotunjesc unii veniturile

 

Vedetele noastre investesc în fel şi fel de afaceri, de unde speră să se aleagă şi cu profit. Unele au noroc şi strâng averi frumuşele, dar altele, din păcate, ies în pierdere. Ce vedete de la noi au conturi grase de când au intrat în lumea afacerilor, vedeţi imediat.
Viaţa de vedetă le-a adus faimă, lux şi mulţi bani. Dar asta nu-i tot. Vedetele noastre se pricep şi la afaceri din care scot un profit deloc de neglijat.


În timp ce alţi cântăreţi au grijă să pună deoparte bani pentru zile negre numai din concerte, Matilda Pascal Cojocăriţa, spre exemplu, s-a apucat acum 15 ani de făcut covrigi pentru a-şi spori veniturile. Şi de atunci, afacerea îi merge foarte bine cântăreţei.

 Andreea Bănică a reuşit să facă o serie de investiţii profitabile din banii pe care i-a câştigat de-a lungul timpului din concerte. Într-o perioadă în care afacerile imobiliare erau o mină de aur, cântăreaţa a vândut şi a cumpărat, ajungând să încaseze sume frumuşele. Investiţiile care au urmat i-au sporit averea şi criza a prins-o pe val. 


Mihai Mărgineanu nu e numai un artist desvârşit, ci şi un om de afaceri prosper. Cântăreţul are o firmă de construcţii pe care se gândeşte, serios, s-o extindă.

Viaţa n-a fost tot timpul roz pentru Roxana Ionescu. Vedeta a fost nevoită să muncească mult ca să ajungă în top. Şi pentru că televiziunea nu i-a asigurat tot timpul un serviciu stabil, mama natură s-a reorientat. Roxana s-a angajat cu carte de muncă şi cu progam fix de opt ore la o companie care se ocupă cu promovarea mai multor firme de băuturi alcoolice. Şi uite aşa, prezentatoarea tv a reuşit să-şi rotunjească veniturile.


Şi Dan Bittman a avut grijă să-şi umple conturile bancare cu bani proveniţi din afaceri.Cântăreţul a investit bani pe care îi câştiga din concerte într-un spaţiu de agrement pe care-l deţinea la Sulimanu.


Mihai Trăistariu, în schimb, s-a gândit că n-ar strica încă o investiţie pe lângă afacerea cu taxiuri. Artistul a păşit în noul an cu proiecte măreţe. De două luni, Mihai şi-a deschis o academie unde va organiza cursuri de toate felurile, de la muzică, nutriţie până la pescuit. Investiţia în care artistul şi-a pus toate speranţele, l-a făcut pe Mihai să scoată din buzunar 50.000 de euro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest