Vedete prădate de hoţi în propriile locuinţe! Au rămas fară bunuri, dar şi cu sechele mari

 

Chiar daca sunt vedete se pare ca spargatorilor de case nu le-a fost teama de notorietatiea lor. Au proprietati de sute de mii de euro dar tot au trait trauma de a fi calcate de hoti. Care sunt persoanele publice care s-au trezit jefuite si cum s-au petrecut lucrurile vezi în video de mai sus.

Andreea Marin a fost prădată de hoţi în urmă cu doi ani, în timp ce era plecată cu fostul său soţ, Tuncay Ozturk, ca sa ia cina în oraş. Patru bărbaţi şi-au pregătit bine terenul înainte să intre în casă. Au aşteptat întunericul şi chiar dacă au văzut că maşina vedetei se afla în faţa casei, au acţionat fără să se gândească la faptul că cineva s-ar putea afla în vila din Pipera.

Au intrat în curte prin spatele casei, după ce au rupt câteva bucăţi din gard, iar apoi au deschis uşa cu o rangă şi au început să scotocească peste tot. Tot ce au furat a fost o geantă în valoare de o mie de lei, deşi ar fi putut lua o mulţime de obiecte de valoare. La aproape un an de la spargere, tâlharii şi-au primit pedepsele din partea magistraţilor de la Judecătoria Buftea şi au fost acuzaţi de furt calificat. Mai mult, au fost obligaţi să-i plătească Zânei o mie de lei daune materiale. 

Şi Amna a trecut prin momente grele după ce hoţii i-au spart casa. Artista nu se afla acolo în momentul jafului, însă, chiar şi aşa, a rămas cu traume de care nu reuşeşte să scape nici acum. Prădătorii i-au furat mai multe bijuterii din aur şi... cada din baie. Ciudat, am putea spune... Se pare că cei care au intrat în casă urmăreau de ceva vreme activitatea de la locuinţa artistei, dintr-o altă casă părăsită, aflată chiar vis-a-vis de proprietatea ei. După acest incident, vedeta şi-a instalat peste tot camere de supraveghere şi alarmă şi a adus doi câini de pază, dar cu toate acestea, la ceva timp, blondina s-a mutat pentru că nu a reuşit să treacă peste şoc. Mai mult, în acea noapte, cântăreţei i s-a declanşat o boală de piele şi de atunci nu mai poartă deloc bijuterii din aur. 

Mirabela Dauer a rămas fără cinci mii de lei, după ce prietena ei de suflet, care i-a fost şi menajeră timp de de opt ani, ar fi dispărut fără urmă. Se pare că artista a descoperit că din cont îi lipseau trei mii de lei, iar când a ajuns acasă a realizat că alţi două mii de lei, pe care îi lăsase pentru plata facturilor, nu mai erau. Menajera ar fi plecat la casa părintească, unde oamenii legii au găsit un bilet, iar acest lucru i-a făcut să creadă că ea ar fi putut să fie autorul furtului. Cântăreaţa a depus, într-un final, plângere penală împotriva femeii.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest