Galerie foto! Vedetele Antenei Stars au dat startul la DragoSTAR!

 
+12 click pentru
galerie

La AntenaStars , de Sfântul Valentin  şi până la Dragobete, dragostea devine  Star. Ccampania DragoSTAR este o campanie dedicată tuturor celor care se simt îndrăgostiţi

Tot ce trebuie să facă telespectatoarele Antenei Stars este să încarce o fotografie sau un videoclip pe pagina oficiala a statie iwww.antenastars.ro cu declaraţia de dragoste pe care o primesc de la partenerii lor. Declaraţia care va primi cele mai multe voturi va fi desemnată câştigătoare, iar premiile constau într-o cină romantică la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucureşti, un week-end la munte, dar şi multe alte surprize.

Şi platoul de filmare al promo-lui pentrucampania DragoSTAR a fost plin de trandafiri, bomboane,muzică şi multă… dragoste, iar vedetele Antenei Stars s-au simtit ca-n adolencenţă.

“În fiecare dimineaţă, un mare TE IUBESC dă buzna pe uşa dormitoruluinostru. De fapt, nu e chiar mare, e înalt de aproape un metru, e frumuşel şi are forma unui băieţel care strigă, în momentul în care se aruncă în pat peste noi - mamii işi cu tatiii! La noi, diminutivul de la TEiubesc esteTEddy!”,declară la unison Oana Turcu şi Cristi Brancu.

“Dacă am plâns din dragoste? Normal, cine nu plânge?”, spune retoric Mihai Morar, realizatorul emisiunii “Răi da’ buni”, care, la rândul lui o întreabă pe Natalia Mateuţ, asistenta emisiunii sale: “Nati, hai, fii sinceră şi zi de câte ori ai plâns din dragoste”. “Săptămânal”, I-a răspuns aceasta. “…dragostea m-a topit de dor, da’ tot din cauza dragostei am fost şi iceberg…”,completează şi Florentina Fântânaru, gazda emisiunii “Dincolo de aparenţe”.

”Dragi telespectatori, să ştiţi de la mine că dragostea poate fi şi un cactus, nu numai un trandafir aşa cum o să mă vedeţi în promo-ul de la DragoSTar. Sau hai, poate un trandafir cu spini că azi e Sfântul Valentin şi trebuie să fiu drăguţă”, adaugă râzând şi Adriana Bahmuţanu, gazda emisiunii “Necenzurat”.

“Azi dimineaţa, la şase fix, mi-a sunat telefonul. Era Raru. Iniţial m-am enervat, apoi m-am speriat, dar la final m-am amuzat teribil pentru că Raru mă sunase special de Sfântul Valentin”, spune Irina Cordoneanu, iar Raru, partenerul ei de prezentare de la “Star Matinal” de week-end completează: “M-am gândit că nu se supără deşi am sunat-o atât de devreme, ştiind că seara lucrează pânătârziu, dar azi e o zi specială, nu se cade să nu o serbăm”.

“Luna plină umple inimile de iubire de Sfântul Valentin! Sincronizarea astrelor cu îndrăgostiţii se produce doar la un interval de 19 ani! Pentru mulţi amorezi poate fi noaptea cea mare!”,îi asigură Camelia Pătrăşcanu, astrologul Antenei Stars, şi realizatoarea emisiuni i pe telespectatori.

“Să vă spun de prima mea iubire”, şi-a început Maria Simion, gazda emisiunii ”Wonderlife”, povestea: “Eram în clasa a cincea, iar el era cu un an mai mare. Nu mă baga înseamă, normal, era cel mai frumos băiat din şcoală. Dar mi-a cedat farmecelor până la urmă şi ce credeţi că-i făceam în fiecarezi, când mă conducea acasă? Nici nu-l pupam, nici nu-l ţineam de mâna, ci îl băteam cu o nuia pe care o rupeam din gardul verde până i-am făcut răni pe mâini”.

Pe tot parcursul filmărilor, Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, partenerul ei de la „Star Matinal”, au fredionat melodia . În premieră, alături de mine, va cânta şi Bote. Are un timbru, cu totul şi cu totul special”, declară Rocsana. Cântam la duş, şi singur prin casă, dar niciodată nu m-am gândit că pot face asta la modul profesionist. Ascutaţi „Două inimi”, şi simţiti-vă bine, cum ne-am simţit noi la filmarile de promo”, completează Bote.

Andra Trandaş, şi mai noua ei colegă de la„Star Magazin”, Laura Micovschi, au fost, de asemenea, prezente la filmari. „Eu abia m-am întors din luna de miere şi asta spune totul despre starea mea de acum: sunt măritată şi îndrăgostită!”, declară Laura. Andra însă, recomandă îndragostiţilor puţin mister şi o cutie mare de bomboane de ciocolată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest