Vedetele care au divorţat şi au dispărut din showbiz! Unde se ascund după ce şi-au încheiat căsnicia

 
+2 click pentru
galerie

Au fost în centrul atenţiei atunci când erau măritate, dar imediat după divorţ au dispărut. Mai multe vedete de la noi au ieşit din atenţia presei odată cu despărţirile.

S-au măritat din dragoste şi cu fiecare apariţie îşi declarau iubirea imensă pe care le-o poartă partenerilor. Ei, şi dacă au crezut că vor trăi fericite până la adânci bătrâneţi, s-au cam înşelat. Mai multe dive de pe la noi, odată cu semnarea actului de divorţ au şi dispărut.

Unul dintre divorţurile care au şocat întreaga floare cea vestită a showbiz-ului autohton a fost cel dintre Bogdan şi Mirela Stelea, care s-au despărţit după şase ani de mariaj. Şi, dacă la început niciunul nu a făcut vreo declaraţie despre ce s-a întâmplat între ei, la aproximativ o lună după, ea declara că se simte perfect şi că este pregătită să înceapă o nouă relaţie. Dar a început cu o mutare. O mutare pe termen lung în Dubai.

Acolo, Mirela Popa, pe numele ei de domnişoară, şi-a încercat norocul ca designer. De fapt, îşi pregătise terenul încă de dinainte să divorţeze şi uite aşa a plecat definitiv acolo, fără ca nimeni să mai ştie ceva despre ea.

Şi Monica Gabor a avut aceeaşi soartă. După mariajul eşuat pe care l-a avut cu Iri, aceasta s-a mutat definitiv în America pentru a duce o viaţă mai bună. Şi dacă la început se mai afla câte ceva despre ea, acum i s-a pierdut urma. Nu chiar definitiv. Diva mai este fotografiată din când în când la braţul milionarului Pink, cel cu care are o relaţie de ceva timp. Însă, nu mai apare ea la fel de mult ca odinioară.

Ei ... şi ultima, dar nu cea din urmă este Roxana Ilie, fostă doamnă Pleşea. Şi ea şi Mihai au divorţat după un mariaj de 4 ani, cu toate că iniţial se chinuiau amândoi să păstreze aparenţele. Însă, la ei se pare că ea ar fi fost de vină. Sau, mai bine zis, ea s-ar fi îndrăgostit de altcineva.

Astfel, diva a semnat divorţul în maaare discreţie şi a crezut că alături de un băiat de bani gata, cu muuuult mai mic decât ea, îi va fi mai bine. Însă surpriză! Nici relaţia cu el nu a durat pre mult timp, şi dacă a văzut una ca asta fostul fotomodel a decis să dispară din atenţia presei şi să îşi vadă liniştită de viaţă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest