Vedetele care au dus lupta cu acneea! De la Andreea Marin, până la Andreea Raicu

 

Sunt frumoase, celebre şi îşi pot permite orice tratament cosmetic. Dar sunt momente când şi vedetele au mari probleme cu tenul. Cu toate acestea, nu se feresc să iasă nemachiate în public!

Una dintre cele mai iubite artiste din lume are mari probleme cu tenul. Şi chiar dacă faţa ei nu arată impecabil, Inna are curajul să apară nemachiată în văzul tuturor. Eii, şi nu aşa oricum. Ia uitaţi cu cine s-a pozat!

Acneea i-a dat bătăi de cap şi Andreei Marin. Prezentatoarea s-a luptat mult timp cu probleme grave de piele! Ba mai mult, a trecut şi prin depresie!
Au început să îmi apară coşuri eu neavând coşuri vreodată, nici, nu m-am lovit de lucrul acesta nici în adolescenţă, nici mai târziu. A fost o chestiune care a plecat de la o problemă, să îi zicem dermatologică. Şi care a ajuns într-o cu totul altă zonă, cea a depresiei dure ce m-a dus într-un punct foarte dificil din viaţa mea”, a mărturisit Andreea Marin.

La capitolul probleme cu tenul intră şi Andreea Raicu. De curând, vedeta şi-a arătat adevărata faţă. A postat pe contul său de socializare o poză cu ea complet nemachiată, iar fanii au reacţionat imediat. Aparent, Andreea nu a fost deloc afectată de criticile dure pe care le-a primit.

"Eu sunt o femeie de 37 de ani. Da, am zile când sunt obosită şi am pungi sub ochi şi părul e ciufulit şi nu port stilettos şi nici rochii cu trenă. Da, sunt om normal nu o păpuşă Barbie.", le-a explicat Andreea Raicu răutăcioșilor.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest