Vedetele cu cele mai frumoase picioare din showbiz! Picioarele fine cu cheltuială se mențin!

 

Ele au cele mai frumoase picioare din showbiz. Cei care sunt slabi de inimă, să ia loc pentru că urmează imagini incendiare.

Prima pe lista noastră este Valentina Pelinel. Bărbaţilor, puneţi-va pofta în cui. Diva are nişte picioare fermecătoare ce sufocă întreaga suflare masculină şi atrage privirile tuturor. Să nu credeţi că Valentina stă degeaba. Din contră, ea îşi merită coapsele demne de toată invidia. Petrece mult timp la sală şi are antrenor personal. Lucrează din greu şi face exerciţii cât mai variate. 

Antonia este un alt sex-simbol feminin din showbizul românesc. Vedeta are nişte picioare ce pur şi simplu îţi iau minţile. Nu îţi mai poţi lua ochii de la ele! Lungi şi ferme, coapsele artistei incită imaginaţia tuturor bărbaţilor. De jumătate de oră le privesc hipnotizat şi nu îmi pot dezlipi ochii de la imagini. Cei slabi de inimă, luaţi un loc pentru că este posibil să vă ia ameţeala. Trebuie să recunoaştem că Alex Velea este un norocos. Pentru asemenea picioare, Antonia merge cu siguranţă la diverse saloane de înfrumuseţare şi face tratamente cu creme scumpe. În total, artista investeşte în jur de 100 de euro pentru a-şi menţine asemenea picioare.
Trebuie să recunosc că sunt gelos pe Velea.  

Delia este cunoscută atât pentru vocea ei, cât şi pentru posteriorul care a făcut senzaţie pe reţelele de socializare. Mama natură a fost generoasă cu artistă. Însă dacă îţi cobori privirea de-a lungul coapselor, rămâi paralizat. Delia este o adevărată bunăciune. Vedeta îşi etalează picioarele voluptoase ori de câte ori are ocazia. Fie că ies de sub fustiţă sau strălucesc la soare, în costum de baie, picioarele Deliei încing atmosfera oriunde îşi fac apariţia.

Deja v-am pierdut, nu? Trebuie să ştiţi că artista lucrează din greu pentru a avea asemenea bijuterii. Merge la sală, iar când nu are timp, îşi proiectează câteva exerciţii pe televior şi lucrează de acasă. Mai mult decât atât, Delia este pasionată de un dans.... Dansează foarte mult, fapt ce îi tonifiază şi îi sculptează picioarele.


Doamnelor şi domnilor, Gina Pistol! Un nume care stârneşte fiori de plăcere în sufletul oricărui bărbat. Coapsele Ginei Pistol apar pe toate revistele de frumuseţe. Şi înţelegem şi de ce. Lungi, fine şi catifelate, picioarele divei îţi cresc pulsul instant. Ginuţa este cea mai harnică. Petrece foarte mult timp la sală şi lucrează exerciţii cât mai grele şi mai variate. Deasemenea are şi o dietă potrivită.
 

Ultima dar nu cea din urmă este Mădălina Ghenea. Abia a împlinit 29 de ani şi arată senzaţional. Pozele sale de pe reţelele de socializare au făcut ravagii. Picioare lungi ies de sub fustiţele mini pe care fotomodelul le poartă. Puţin bronzate, acoperite sau nu cu dresuri, coapsele Mădălinei incită cele mai ascunse fantezii ale bărbaţilor. După atâtea picioare, eu unul nu mai ştiu ce e cu mine, trebuie să iau o pauză. Mădălina trece şi ea pe la sală pentru a se putea lăuda cu asemenea picioruşe. După cum ziceam şi la început: puneţi-vă pofta în cui!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest