Vedetele de la Hollywood aleg nume exotice pentru copiii lor! Vezi aici motivul!

 
+9 click pentru
galerie

Se pare că este la modă ca celebrităţile să-şi boteze copiii cu nume extrem de originale. Fie că sunt actori, fotbalişti, cântăreţi, vedetele de peste Ocean vor ca micuţii lor să poarte fel de fel de nume excentrice. Da, da, avem dreptate. Haideţi să face o scurtă prezentarea a numelor copiilor de la Hollywood.

1. Apple Blythe Alison este fiica lui Gwyneth Paltrow şi a lui Chris Martin. "Sună frumos, curat și biblic", au spus părinţii atunci când i-au ales numele. Şi numele celui de al doilea copil al celor doi are o istorie. Moise este titlul melodiei pe care liderul Coldplay i-a dedicat-o lui Gwyneth înainte de nunta lor.

2. Bear Blaze este fata lui Kate Winslet şi a lui Ned Rocknroll. "Când eram mai tânăr am avut un prieten a cărui poreclă era Bear (Ursul) și întotdeauna mi-a plăcut asta. El a fost într-adevăr ca un urs. Toată lumea a plâns pe umărul lui, iar el a oferit întotdeauna îmbrățișări asemenei unui urs mare. Acest prieten a fost o figură importantă în mea de viață", a motivat Kate.

3. North West este fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West.
Fetița, care tocmai a debutat pe coperta ediției Vogue din SUA, a rupt tradiţia familiei din seria "K" (Kim, Khloe Kardashian și Kourney, Kendall Jenner și Kylie Jenner). Părinţii au ales acest nume pentru că micuţa simbolizează cel mai înalt punct în viața lor.

4. Harper Seven este fetiţa Victoriei şi a lui David Beckham. "Harper este un nume care vine din engleza veche, care ne-a plăcut întotdeauna și este, de asemenea, autorul uneia dintre cărțile preferate ale Victoriei. Şapte simbolizează perfecțiunea. Sunt cele șapte minuni ale lumii, cele șapte culori ale curcubeului și este şi numărul meu norocos", spune la aceea vreme David Beckham.

5. Blue Ivy este fiica lui Beyonce şi a lui Jay-Z. "Lumea este albastră atât la suprafaţă, cât şi în adâncurile sale", a povestit cântăreaţa.

6. Sacha este băieţelul Borjei Thyssen şi a lui Blanca Cuesta. Este un nume extravagant pentru care părinţii micuţului spun că s-au gândit mult până să ajungă la acest rezultat.

7. Milan este copilul Shakirei şi al lui Gerard Pique. "Acest nume înseamnă dragoste în slavonă, har, entuziasm, hărnicie și unificare", a motivat artista.

8. Shiloh este copilul Angelinei Jolie şi al lui Brad Pitt. Shiloh înseamnă "Mesia" sau "pașnic" în ebraică, iar datorită acestor semnificaţii cuplu ar fi ales acest nume.

9. Suri este fetiţa lui Katie Holmes şi a lui Tom Cruise. Cei doi actori şi-au dorit să atragă atenţia prin numele micuţei, aşa că au derivat de la numele Sara, un nume plăcut de celebrul cuplu. Şi pentru că acesta era prea comun, Katie şi Tom s-au decis să îi spună fetiţei lor, Suri.

Sursa: Elmundo.es


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest