Vedetele de la Hollywood care au făcut sex în timpul „serviciului”! Pe listă se află și Robert Pattinson!

 

Cine a zis că actoria este o meserie ușoară, ei bine, s-a cam înșelat! Când un regizor încearcă să strecoare un element de realism în filmul său, o face ori prin mici detalii, ori prin elemente îndrăznețe, printre care și sexul real pe platoul de filmare! Și chiar dacă nu toții actorii sunt dispuși să întrețină relații sexuale de amorul artei, în lista de mai jos vi-i prezentăm pe cei care au făcut un asemenea compromis pentru a da veridicitate peliculei.

Margo Stilley și Kieran OBrien au format unul dintre cuplurile care au făcut sex pe platoul de filmare, într-o dramă romantică realizată în anul 2014, sub regia lui Michael Winterbottom.

Un alt duo de actori care au participat la scene fierbinți de sex a fost reprezentat de Kerry Fox și Mark Rylance, în filmul "Intimacy" din 2001, regizat de Patrice Chéreau.

Robert Pattinson face și el parte din lista actorilor care au dat totul pentru veridicitatea filmului în care a jucat. Dorindu-și să fie cât mai reală scena din filmul „Little Ashes”, actorul de la Hollywood s-a masturbat pe bune în fața camerei de filmat.

Printre vedetele cu renume se numără și Halle Berry, care a câștigat un Oscar, datorită rolului în care i s-a făcut sex oral de Billy Bob Thornton în „Monsters Ball”.

În controversatul film „Nymphomaniac”, Shia LaBeouf a fost protagonistul unor scene de sex reale, care au fost dezbătute multă vreme de criticii cinematografici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest