Vedetele din showbiz-ul românesc, experienţe incredibile pe Muntele Athos! Au luat calea credinţei şi s-au schimbat total! VIDEO

 

Muntele Athos este una dintre destintaţiile pe care Gigi Becali le-a vizitat, iar în semn de respect şi iubire pentru Dumnezeu, latifundiarul din Pipera a donat o sumă fabuloasă călugărilor de la lăcăşul sfânt. Omul de afaceri nu a fost singura prezenţă din showbiz-ul românesc, care s-a încărcat cu energia dumnezeiască, printre alte personalităţi aflându-se şi Vali Vijelie şi artistul Nonis G.

Gigi Becali a ajutat de nenumărate ori, oamenii aflaţi la ananghie şi totodată, a făcut multe donaţii pentru lăcaşe de cult din România, dar nu numai. Omul de afaceri a donat peste cinci milioane de dolari, călugărilor români de la Muntele Athos, pe care i-a vizitat în numerioase rânduri

Părintele Pimen Lacuschitiotul, de la Laccu, a dezvăluit cum a fost ajutat de Gigi Becali, care i-a dat bani sa ridice un nou schit. „Aveam un prieten grec care mă tot sună și mă întreba cum mai merge treaba. Eu îi răspundeam că lucrul merge, problema era cu plată lui: aveam datorii deja de 10.000, 20.000, apoi 30.000 de euro. „O să te omoare argații, că n-o să ai de unde le da banii!”, mă „încuraja” el. „Eu fac tot ce e omenește posibil ca să-i plătesc! De restul se ocupă Maica Domnului și am nădejde că ea nu mă va lăsa nici de data asta!”. Și nu m-a lăsat. În ziua în care mă hotărasem să nu mai fac datorii peste cele treizeci de mii de euro, a oprit la chilie un Land Rover închiriat”, a spus părintele Pimen pentru sfantulmunteathos.wordpress.com.

Cât despre celelalte personalităţi ale shobiz-ului românesc, au plecat pe muntele Athos şi au trăit experienţe greu de descris în cuvinte. Unele dintre ele şi-au schimbat şi viaţa radical la întoarcere, iar în imaginile de mai jos avem dovezile marcante ale călătoriilor pe muntele Athos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest