Vedetele grav bolnave care se luptă cu boala zi de zi!

 

Sunt celebri, frumoș și bogați, dar viața le-a dat o mare lovitură!  Sunt bolnavi incurabil și au reușit să țină secretul până acum.

Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe la nivel mondial, însă acum Selena Gomez trece prin momente dificile.

"După cum știți mulți dintre voi, în urmă cu un an am dezvăluit că am Lupus. Anxietatea, atacurile de panică și depresia sunt efecte secundare ale bolii. "

Ba mai mult, cântăreaţa este dispusă să renunţe la pasiunea sa, muzica în favoarea sănătăţii."Vreau să mă concentrez asupra sănătății mele și de aceea am decis să iau o pauză. "Însă cântăreaţa nu este singura care are probleme de sănătate.  Brenda din Beverly Hills suferă de cancer, iar imaginile durerii au făcut înconjurul lumii.


”Da, sufăr de cancer la sân și sunt sub tratament. Încerc să mănânc sănătos, să fac sport și să-mi păsatrez optimismul. Le mulțumesc familiei, prietenilor și medicilor pentru susținerea lor, și, bineînțeles, fanilor care mi-au rămas aproape”
.


Nici Nick Jonas nu a scăpat de loviturile crunte ale vieţii şi la doar 13 ani a fost diagnosticat cu diabet.  Celebra Jessie J suferă de o boală genetică numită Wolff-Parkinson Sindromul Alb din cauza căreia la 18 ani a făcut un infarct minor.


Lil Wayne suferă de epilepsie şi a fost internat deseori în spital din cauza problemelor. Şi legendarul Morgan Freeman suferă de o boală incurabilă care îi cauzează dureri cronice, în urma unui accident din 2008.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest