Vedetele nu mișcă în front! Mamele dictează, starurile execută

 

Mama este cea mai importantă femeie din viața oricărui bărbat. Şi vedetele ştiu asta foarte bine! Așa se face că sunt destui bărbați în showbiz-ul românesc care nu iau decizii importante fără să se consulte cu cea care le-a dat viață.

CRBL a povestit, la un moment dat, că a fost educat de mama lui în spiritul ideii că "un bărbat trebuie să știe să facă tot ceea ce face o femeie, pentru a fi un bărbat adevărat". Aşa că artistul recunoaşte că se pricepe să croșeteze. Se descurcă binişor cu andrelele, dar și la mașina de cusut.

Și Smiley are o relație foarte apropiată cu părinții. Mama lui, doamna Ioana Maria, a venit de nenumărate ori să îi gătească în vila de la Cernica, de când artistul a rămas singur. Cu ceva vreme în urmă, cântărețul a postat pe internet o imagine în care se putea obseva cum îşi făcea de mâncare, semn că a început să se descurce și singur.

Vladimir Drăghia este astăzi unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul românesc. Tânărul actor se înțelege foarte bine cu părinții lui, care sunt niște oameni moderni. Pe când participa la emisiunea Burlacul, Vladimir le-a dus la el acasă pe cele șapte finaliste rămase în concurs și le-a făcut cunoștință cu mama lui, care s-a simțit foarte încântată.

Chiar şi la 36 de ani, cântărețul Ștefan Stan este foarte atașat de mama lui. Doamna Mihaela are un cuvânt greu de spus în deciziile pe care le ia Ştefan. De exemplu, mama lui nu o prea avea la inimă pe Andreea Mantea, fosta logodnică a cântăreţului. De nenumărate ori, l-ar fi sfătuit să se mai gândească la relaţia cu Andreea, iar, până la urmă, cuvântul mamei a cântărit greu.

Actorii Lucian și Augustin Viziru stăteau drepţi în fața mamei lor. Când erau mici, cei doi își numeau mama "teroristă" și asta pentru că Irina Viziru îi pedepsea destul de aspru pentru poznele lor. Acum însă, mama este foarte mândră de modul în care fiii ei au evoluat și le dă sfaturi ori de câte ori îi cer ajutorul.

Ion și Constantina, părinții lui Alex Velea, sunt doi oameni simpli și extrem de respectați în comunitate. Asta pentru că, la rândul lor, îi respectă și îi ajută pe vecini. Părinţii l-au crescut pe cântăreț cu simțul responsabilității pentru familie. Iar acum se simt rușinați că vedeta a decis să își părăsească soția pentru cântăreața Antonia.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest