Vedetele s-au mobilizat să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu! 100 de persoane i-au sărit în ajutor VIDEO

 

Se fac încercări disperate pentru salvarea lui Mihai Constantinescu! Vedetele s-au mobilizat să doneze sânge pentru îndrăgitul artist. Reporterul Violeta Miron a oferit amănunte direct de la Spitalul Floreasca, acolo unde se află compozitorul.

În urma apelului făcut de soţia lui Mihai Constantinescu, acum câteva zile, iată că s-au mobilizat, nu numai colegii de breaslă ai cântăreţului, ci şi oamenii care îl apreciază pe acesta. Astfel că, în această dimineaţa la orele 6-7, în special, mulţi tineri erau la spital şi aşteptau să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu. În total au fost 100 de persoane până la orele prânzului, care au donat. 

Singurul lucru pe care l-a putut face Simona, soţia artistului, pentru ei a fost să le multumească şi le-a spus că le este recunoscătoare pentru gestul pe care l-au făcut pentru soţul ei.

Adevărul despre metastazele din corpul artistului

Se pare că informaţiile nu sunt adevărate, cum că artistul ar avea metastaze în tot corpul. Surse apropiate familiei au infirmat speculaţiile. Totodată, potrivit informaţiilor apărute recent, Mihai Constantinescu are nevoie de sânge, potrivit România TV. După ce s-a creat o campanie de mobilizare pentru a-l ajuta, colegii din breaslă vor merge la Spitalul Floreasca unde este internat, penru a dona sânge.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest