Vedetele se tem de hoți! Asta după ce au pățit-o!

 

Sunt persoane publice şi asta le pune uneori la grea încercare. Pe lângă faptul că sunt urmărite la tot pasul de paparazzi, vedetele sunt şi ţinta hoţilor. Aceştia apar de unde nici nu te aştepti, iar multe au aflat acest lucru chiar pe pielea şi. buzunarul lor.


Cătălin Botezatu
a câştigat o avere din prezentările de modă, însă a avut şi de pierdut. Designerului i s-a furat un sacou care valorează 7mii de euro. Haina a dispărut chiar în timpul unei defilări de modă dintr-un club din capitală.


Şi Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva', de la antena1 a trecut printr-o situaţie asemănătoare.


Nici Adriana Bahmuţeanu nu a fost ocolită de probleme de acest gen.


Iubita fotbalistului Dacian Varga, Laura Carla Nicolae, a mers la o petrecere într-un club din regie şi a rămas fără geanta de câteva mii de euro, un telefon mobil şi suma de 600 de lei! Tânăra şi-a pus poşeta de firmă într-un loc destul de circulat, iar o domnişoară a sustras obiectele şi a plecat.


Şi Monica Gabor a păţit-o. Toate bogăţiile pe care le lăsase în seiful prietenei ei, Mădălina Apostol, au fost furate. Hoţul a fost nimeni altul decât fratele Mădălinei. Fostei scorpii de la Izvorani i-au dispărut atunci bijuterii care valorază o mică avere, 15 mii de euro de euro, lăsată, de asemenea, la păstrare în casa bunei sale prietene.


Prezentatoarea tv, Adelina Pestriţu şi-a cumpărat pistol şi este nedespărţită de el. Tocmai pentru că vedeta se teme să nu fie victima unui jaf şi umblă înarmată. Nici măcar atunci când doarme nu se desparte de el.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest