Vedetele şi lupta cu shaorma! Programul haotic le-a dat peste cap greutatea

 
+2 click pentru
galerie

Se află mereu sub lumina reflectoarelor şi sub ochiul critic al fanilor, însă ritmul de viaţă alert şi concertele nenumărate le fac pe vedetele noastre să mănânce mult fast food şi să piardă lupta cu kilogramele în plus. Au momente de revenire şi de cure drastice, dar, până la urmă, ispita este mai puternică

Răzvan Ciobanu are şi el meciuri cu kilogramele în plus. După ce a reuşit să slăbească 34 de kilograme în şase luni,acum a fost prins pe picior greşit. Tentaţia mâncării nesănătoase a învins şi l-a împins pe creatorul de modă să dea iama în delicioasele nachos cu brânză. O adevărată bombă calorică pe care paparazzi l-au prins că o consumă.

Bodo, solistul trupei Proconsul a trecut şi el prin transformări de-a lungul timpului. Turneele lungi prin ţară şi mâncăruile nesănătoase i-au dat mari bătăi de cap. Gurmand din fire, Bodo a pierdut controlul greutatii însă a adoptat o dieta care a facut furori la Hollywood. Regimul Dukan, bazat pe lactate degresate, fructe si legume, l-a ajutat pe Bodo sa piardă 18 kilograme.

Chiar dacă nu e nici cântăreaţă şi nu pleacă nici în turnee prin ţară să fie nevoită să mănânce mâncare nesănătoasă Oana Lis iubeşte mâncarea. Şi nu orice fel de mâncare, ci cea nesănătoasă. Nu puţine au fost dăţile când blonda a fost prinsă de paparazii când înfuleca shaorma. Are perioade când ţine regimuri drastice şi perioade când mânâncă tot ce apucă. Se pare că Oana pur şi simplu nu se poate hotărî ce cale să aleagă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest