Vedetele ştiu cum se fac afacerile: AŞA ies banii pentru vacanţele de lux

 
+2 click pentru
galerie

Sunt celebre dar au şi spirit de afacerist. Unele vedete din România câştigă o avere din business-urile lor. Normal, că altfel nu şi-a piermite vacanţe exotice, haine de firmă şi maşini exclusiviste

Cătălin Botezatu este acţionar la trei firme, iar cea în numele căreia creează lenjeria intimă care l-a făcut celebru îi aduce un profit de mii de euro pe an.

Andreea Raicu e vedetă şi pe internet! Prezentatoarea are mare succes cu o colecţie de haine pe care o vinde online. La cât de bine îi merg afacerile în acest spaţiu, Andreea ar putea oricând să renunţe la tv. Preferă, totuşi, să le facă pe toate, cu aceeaşi pasiune.

Divei de la Monaco, Mihaela Rădulescu, îi merg afacerile ca unse. Mihaela este mare.patroană! Vedeta are mai multe magazine de hăinuţe pentru copii şi încă o societate de difuzare a programelor de televiziune, care au înregistrat câştiguri semnificative anul trecut.

În afaceri s-a băgat şi Bianca Drăguşanu, în urma cu doi ani. Vedeta are deja mai multe magazine în ţară, dar vinde şi în mediul virtual, haine din colecţiile create de ea. Se pare că afacerea merge ca pe roate. Nu de alta, dar Bianca e numai una şi e idolul adolescentelor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest