Vedetele vin să-i aducă un ultim omagiu lui Marcel Toader! Fiul afaceristului a postat un mesaj sfâşietor!

 

Este o zi grea pentru familia lui Marcel Toader! Astăzi, fiul său a ridicat trupul tatălui său de la IML şi l-a adus la capela cimitirului Bellu, din Capitală, unde în cursul zilei de astăzi, toţi cei care l-au iubit şi apreciat îşi pot lua rămas bun de la regretatul afacerist.

Ulterior, trupul neînsufleţit va fi dus la Constanţa, miercuri, în satul Cumpăna, acolo unde va avea loc înmormântarea. Maximilian, fiul lui Marcel Toader a fost nevoit sa preia frâiele şi să se ocupe în întregime de pregătirile de înmormântarea tatălui său, iar prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare, a menţionat că l-a făcut mândru până în ultima clipă.

Maximilian Toader, mesaj sfâşietor pentru părintele său

"Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți!
Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!
Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.
Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!
Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!"
, a scris Maximilian Toader.

Johnny Săndulescu, detalii din momentul morţii lui Marcel Toader

Johnny Săndulescu a fost de faţă în timp ce inima lui Marcel Toader a cedat brusc, fără să dea semnale că i-ar fi rău. Totul s-a întâmpat în timp ce se aflau la masă, acolo unde şi-a scăpat telefonul din mână, iar într-o fracţiune de secundă, şi-a pierdut cunoştinţa, din păcate, fără a mai exista o metodă de a-l salva.

„Eram la masă, i-a căzut telefonul din mână, se uita la telefon şi cu capul de masă şi asta a fost Gândeşte-te că stai tu cu cineva la masă, faţă în faţă şi îi cade telefonul pe masă şi după aceea capul.” a declarat Johnny Săndulescu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Marcel Toader a murit în urma unui infarct, la numai 56 de ani. Tragedia a avut loc sâmbătă, în timp ce se afla la masă, acasă la un prieten. Din păcate, în urma celor 45 de minute, de resuscitare, medicii nu l-au mai putut salva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest