Verişoara unei vedete, bruscată de poliţie! Declaraţii halucinante ale tinerei!

 

Verişoara unei vedete de la noi, in mijlocul unui scandal! Femeia spune că a fost bruscată de poliţişti în miezul zilei. Îngrozită, a povestit totul, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


Verişoara lui Zuluf a avut parte de o întâmplare nefericită în trafic. Tânăra ar fi fost bruscată de un organ de poliţie şi i-a luat permisul. Femeia e hotărâtă să facă contestaţie.

"Era roşu, ne-a făcut semn să trecem, vezi doamne că aş fi dat peste el, presupun că sunt camere, de luat vederi, mi-a dat cu pumnul în masină, aici mi-a atins maşina, m-a tras pe dreapta. Mi-a luat permisul pentru o lună de zile, două amenzi, respectiv 4 milioane jumăte şi două milioane jumătate, am o filmare cu el, am reuşit să-l filmez, când nu recunoştea că mi-a dat cu pumnul în maşină şi mi-a zis că l-am jignit, dar eu l-am făcut mincinos pentru că nu a recunoscut. M-a bruscat, m-a ameninţat că îmi pune cătuşele şi că nu o să ajung acasă, de asta i-am dat si actele, pentru că iniţial nu am vrut să i le dau. Vreau sa depun contestatie pentrtu ca nu avea de ce sa imi ia permisul", a declarat tânăra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest