Versiunea lui Gabi Bădălău despre mesajele de dragoste făcute publice de Claudia Pătrășcanu: ”Sunt vechi”

 

Afaceristul susține că mesajele de iubire pe care le-a publicat fosta soție sunt de acum 5 ani.

 

Claudia Pătrășcanu a publicat o serie de mesaje în care Gabi Bădălău îi cere iertare și admiră modul în care aceasta se comportă în calitate de mamă. Afaceristul susține că mesajele cu pricina sunt vechi, fiind publicate în urmă cu aproximativ 5 ani, când între cei doi nu existau animozitățile de acum.

 

„Claudia a pus niște mesaje din 2019-2020 într-un anumit context (...) Nu, cu siguranță nu (nr. nu mai crede că e o mamă minunată și perfectă). Toate acțiunile ei și faptele vorbesc despre caracterul ei și despre cât de bună sau minunată e sau nu e. Mesajele pe care ea le-a postat sunt mai vechi de cinci ani de zile și au fost într-un anumit context. Erau din timpul relației, ce relevanță au lucrurile astea acum, la cinci ani după scandal?”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars.

 

Afaceristul a spus că o respectă în continuare pe Claudia Pătrășcanu, având în vedere că e mama copiilor săi: „Eu Claudiei îi doresc tot binele din lume, e mama copiilor mei. Indiferent de mizeriile pe care mi le-a făcut, am un respect față de ea că e mama copiilor mei și copiii mei trebuie să fie în siguranță și Claudia trebuie să fie liniștită ca să le ofere o educație copiilor. Nu are nimeni de câștigat din circul ăsta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest