Veste bombă în showbiz! Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu!

 
+2 click pentru
galerie

Va avea loc o nouă nuntă în showbiz-ul autohton! Dani Oţil a cerut-o pe Gabriela Prisăcariu în căsătorie! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, iar acum sunt mai pregătiţi ca niciodată să treacă la următorul pas!

Domnişoarelor şi doamnelor puteţi să vă luaţi gândul de la Dani Oţil! Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România este mai decis ca niciodată să se aseze la casa lui, mai ales că acum, şi-a găsit aleasa. Moderatorul emisiunii matinale de pe Antena 1 şi frumoasa blondină s-au îndrăgostit nebuneşte unul de celălalt, iar de aici, până la clopotele de nuntă nu a fost decât un pas.

Cea supranumită „Miss Funduleţ” este mai fericită ca niciodată, după ce a fost cerută în căsătorie de bărbatul visurilor sale! Aşa cum era şi de aşteptat, vestea a fost dată pe una din reţelele sociale, chiar de Gabriela Prisăcariu, iar comentariile şi inimioarele, din partea admiratorilor, nu au întârziat să apară.

Vacanţă de vis în doi

Cei doi amorezi şi-au făcut bagajele şi au plecat departe de România, pentru a-şi petrece împreună, o parte din sărbătorile de iarnă, acolo unde temperaturile nu sunt cu minus şi unde pot să se distreze pe cinste.

Cererea de căsătorie a avut loc în Mexic, după un sejur îndelungat în Miami. Iar după revenirea în România, suntem siguri că vor face declaraţii şi despre una dintre cele mai aşteptate nunţi din showbiz!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest