Veste grea pentru Lidia Buble. Ce riscă după ce a dat mită unui poliţist în trafic

 

Cu toții știm că Lidia Buble, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste în țara noastră, a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. Ce acuzații i se aduc, dar și ce pedeapsă riscă să primească pentru fapta comisă.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Giugiu Saltelechi, vicepreședinte Sindicat Europol, a mărturisit ce pedeapsă ar putea primi Lidia Buble pentru infracțiunea de luare de mită.

„Vorbim de infracțiunea de dare de mită, iar în acest context persoana implicată riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani, cuantum maxim. Bineînțeles că pot fi până la urmă niște circumstanțe atenunate, în funcție de ce rezultă în cadrul judecății, și ar putea să beneficieze inclusiv de o peseapsă a închisorii cu suspendare, însă legal ne raportăm la atfel de condiții, atât cei ce au primit mită, cât și cei care au oferit mită, ar trebui să suporte aceleași consecințe în mod egal”, a mărturisit Giugiu Saltelechi, vicepreședine Sindicat Europol, în cadrul emisiunii Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest