Veste valabilă pentru toţi românii! Se reiau creditele cu buletinul?

 

A trecut vremea în care pentru un credit trebuia să alergăm în stânga şi-n dreapta. Băncile au dat din nou verde la credite cu buletinul. Şi dacă aveţi un venit pe măsură, puteţi să vă împrumutaţi chiar şi cu un milion de lei.

Dacă în ultimii ani, băcile au oferit credite foarte greu, acum, lucrurile sunt mult mai accesibile. Veştile sunt foarte bune pentru toţi cei care intenţionează să ia bani cu împrumut de la bancă. Aveţi nevoie doar de o copie după actul de identitate, o adeverinţă de salariu şi de fişa fiscală.

Singura condiţie este să nu apăreţi în Biroul de Credite cu restanţe la alte credite accesate. Sumele pe care le împrumută băncile, chiar şi fără garanţie, sunt din ce în ce mai mari. Dacă salariul lunar vă permite, poţi împrumuta chiar şi 1 milion de lei fără să pui gaj locuinţa. Cele mai multe bănci se opresc, însă, la 90.000 de lei.

Pentru a putea accesa această sumă, aveţi nevoie, în funcţie de bancă, de un salariu lunar net între 3.900 şi 4.300 de lei. Veţi plăti astfel, în fiecare lună, timp de cinci ani, între 1.770 şi 2.200 de lei. Pentru a accesa un credit de 200.000 de lei, trebuie să aveţi un venit de 9000 de lei, iar pentru a accesa un milion de lei, aveţi nevoie de un salariu de 42.000 de lei lunar.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest