Veşti proaste pentru Radu Mazăre! Care a fost decizia de ultimă oră a judecătorilor

 

Radu Mazăre rămâne în arest, după ce un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia pe care fostul edil al Constanţei, a înaintat-o.

Radu Mazăre a început săptămâna cu veşti deloc bune. Constestaţia formulată de fostul primar al municipiului Constanţa a fost respinsă pe motiv ca nu era fondată, aşa că acesta trebuie sa plătească cheltuieli judiciare în valoare de 200 de lei.

"Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Radu Ştefan Mazăre împotriva încheierii din data de 10 ianuarie 2018 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia penală în dosarul numărul 4453/1/2015. În baza articolului 275 alineatul (2) Cod procedură penală obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. (...) Definitivă", se arată în minuta deciziei.

Condamnări peste condamnări

Radu Mazăre are la activ trei condamnări. Mai precis: 9 ani în dosarul „retrocedărilor ilegale”, 9 ani şi 10 luni în dosarul „Poaris şi o alta de 6 ani şi 6 luni, într-un dosar de abuz în serviciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest