Viața Danielei Gyorfi bate filmul! A dormit în spital doi ani, după ce mama ei a rămas fără casă! „Mi-a fost foarte greu”

 

Daniela Gyorfi, adevărul crunt din spatele imaginii de divă. Chinuri de nedescris, sacrificii enorme și suferință sfâșietoare. Pentru prima dată, vedeta dezvăluie de ce i s-a interzis să își vadă tatăl. Nu a ajuns nici măcar la înmormântarea lui, iar mama ei a rămas fără casă, fiind nevoite să doarmă doi ani în spital.

În cadrul unui interviu excluisv pentru Antena Stars, Daniela Gyorfi a povestit amănunte necunoscute din copilăria ei. După divorțul părinților ei, mama sa s-a îmbolnăvit și a fost răpusă la pat. Vedeta s-a ocupat în totalitate de femeia care i-a dat viață, chiar dacă asta însemnat că a trebuit să facă multe sacrificii.

”Tata a iubit-o mult, dar nu s-au înțeles. Am asistat la discuții puternice și am rămas cu secheleCând mama a paralizat mi-a fost foarte greu, trebuia să o schimb, îi lăsam totul la pat să aibă până mă întorceam de la școală. Însă ea a fost o femeie foarte puternică, era și puterea mea, plâng zi de zi după ea, îi simt lipsa zi de zi. Am trăit momente destul de grele, iar uneori mama îl suna pe tata să îi spună că avem nevoie de ajutor. Când mama a paralizat, tata a încercat să mă ia la el, ca să nu-mi mai plătească pensia, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Însă, când mama a murit, eu l-am sunat pe tata să îi zic, iar el mi-a spus ”bine că a murit”, m-a durut”, a mai mărturisit Daniela pentru Antena Stars.

Nu a putut merge la înmormântarea tatălui său

Chiar dacă relația cu tatăl său nu a fost una extrem de apropiată, Daniela Gyorfi și-ar fi dorit să îl conducă pe ultimul drum, însă nu a fost anunțată atunci când a murit.

"Tata și-a refăcut viața, s-a recăsătorit, are un copil, am o soră. Am înțeles că soția s-a împotrivit la început și n-am putut avea o legătură normală. Apoi am început să vorbesc cu sora mea, ea l-a iubit foarte mult pe tata. Eu doar am ținut la el, l-am respectat, de iubit am iubit-o pe mama. Nici măcar nu am știut că a murit. A fost o conjunctură destul de proastă. Eu eram plecată în America, n-am fost anunțată. A murit deodată și n-am fost la înmormântare, n-am știut. Am înțeles circumstanțele, dar m-a durut că nu m-au anunțat”, a mai mărturisit artista noastră, într-un interviu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest