Viața fabuloasă a lui Alexander Radu Mărmureanu, cardiologului vedetelor de la Hollywood! Este unul dintre cei mai renumiţi medici din America VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Alexander Radu Mărmureanu este unul dintre cei mai renumiţi medici de la Hollywood Cele mai tari vedetele ale lumii îşi lasă vieţile pe mâinile lui. Drumul nu a fost deloc uşor, dar cu multă muncă şi ambiţie a ajuns acolo unde şi-a propus.

A plecat din România la 28 de ani, iar acum face istorie la Hollywood. A muncit pentru a deveni un medic de succes pe “taramul fagaduintei”, iar acum se considera un om implinit, petrece cu cele mai mari vedete de la Hollywood, iar cariera sa este una fulminanta.

Alexander Radu Mărmureanu a ajuns milionar şi unul dintre cei mai cunoscuti medici din America. Iar noi am pus mâna pe imaginile care nu lasă loc de comentarii! Haideţi să vedem ce viaţă fabuloasă duce el mai bogat chirurg cardiolog român din Statele Unite!

„Am petrecut foarte bine! De fapt, ca şi în România, am sărbătorit de mai multe ori. Cu o zi înainte am ieşit din sala de operaţie şi în aceeaşi zi, când ama ajuns acasă, a fost ziua mea. Am avut o mica petrecere fără alcool, eu nu beau alcool. A doua zi am avut o cină cu fata mea, cu prietena mea, cu familia. Încă odată în weekend am avut o petrecere, am fost foarte mândru pentru că au fost şi prieteni din România, oameni extraordinari. Mi-a făcut foarte mutla plăcere să îi am în jurul meu." a declarat Alexander Radu Mărmureanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest