Viaţa secretă a lui Mr. Pink! Iubitul Monicăi Gabor, reîncarnarea lui Buddha?

 
+2 click pentru
galerie

De când s-a cuplat cu Monica Gabor, Mr Pink a ajuns ţinta presei! Surse din China fac dezvăluiri fabuloase.  Chinezul multimiliardar ascunde o poveste de viaţă incredibilă.

Despre Mr Pink nu se cunosc prea multe. Şi, dacă Moni a fost secretoasă şi nu a dorit să dezvăluie nimic despre partenerul său, presa a încercat să afle mai multe despre chinez.  Surprinzător, în America, numele pe care-l poartă iubitului Mocăi Gabor este total diferit. Pentru americani, Mr Pink este un personaj putred de bogat. În schimb, trecutul său reprezintă însă un mister aparent de nepătruns.

Iată însă că din China iese la iveala o povestea incredibilă!  Numele pe care l-a primit la naştere Mr Pink este Ji Xiang. A venit pe lume pe 28 ianuarie 1977. Se pare că la 16 ani, el ar fi obţinut titlul de „Reîncarnare a lui Budha cel viu", după care timp de 6 ani a studiat religia în Nepal şi India, acolo unde a locuit într-o mănăstire budista timp de trei ani.  Mai mult, se pare că Mr Pink şi-a înfinaţat o societate al cărei lider spiritual este chiar el şi este cunoscut sub numele de Singa.

Surprinzator, după aceste informatii publice, Singa pare să se evapore. Dispare pur si simplu! Dar asemănările sunt izbitoare. Între Mr Pink şi Singa  există o asemănare uluitoare, nu doar din punct de vedere fizic. Şi unul şi altul pozează în aceleaşi ipostaze şi chiar poartă aceleaşi bijuterii, cum este micul medalion de la gât pe care Pink îl poartă şi acum.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest