Vica Blochina a furat inima unui miliardar turc! Ce spune omul de afaceri despre relaţia cu blonda?

 
+2 click pentru
galerie

S-a tot zvonit că Vica Blochina i-ar fi pus inima pe jar unui miliardar turc. Aflat în România pentru a participa la un concurs de echitaţie, domnul cu pricina a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars şi a spus adevărul despre relaţia pe care a avut-o cu frumoasa blondă.

Armagan Ozgorkey este printre primii 10 miliardari din Turcia. Bărbatul deţine un imperiu în industria alimentară şi a băuturilor.

"Mă aflu în România pentru că iubesc ţara asta. Nu e nicio îndoială. Româncele sunt foarte, foarte frumoase dar mai mult decât atât au grijă de ele," a declarat Armagan Ozgorkey, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Miliardarul turc a venit în România pentru un concurs de echitaţie. Armagan Ozgorkey, a concurat cu patru cai, în valoare de peste 500.000 de euro fiecare.

Nu de puţine ori s-a zvonit că Armagan Ozgorkey, care este şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci din Istanbul, s-a îndrăgostit nebuneşte de Vica Blochina, însă iată care este de fapt adevărul.

"Cred că a fost  o poveste inventată. A fost puţin adevăr, dar foarte multe bârfe. Adevărul e că un prieten de-al meu şi ea, când am fost într-o reprezentaţie în Grecia, au venit, ne-am întâlnit. Acolo am întâlnit-o şi asta e tot. Ne cunoaştem şi asta e tot, nu e nimic mai mult," a mai spus miliardarul. 

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook, Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest