Vica Blochina, accidentare gravă la Splash! Vedete la apă. "M-am lovit la piept”

 

Vica Blochina trece printr-o perioadă destul de grea, asta după ce a ales să participe la emisiunea Splash! Vedete la apă. Cum provocarea nu e chiar atât de ușoară, aceasta s-a lovit puternic la piept și s-a ales cu o vânătaie uriașă.

Ea susține că i-a fost frică întotdeauna de înălțime, însă deoarece e perfecționistă a ales să facă o săritură mai spectaculoasă, ceea ce a și făcut, dar care nu a ieșit exact cum trebuia și s-a izbit puternic de apă cu pieptul.

”M-am întors de la Splash, uitasem cât de greu și solicitant este. Ne-am antrenat patru zile și pentru mine a fost o presiune destul de mare. M-am ales și cu vânătăi. Eu am frică de înălțime. E normal să te învinețești, doar dacă nu te antrnezi nu pătești asta. Eu fiind perfecționează vreau să iasă totul bine, am făcut sărituri mai complexe, m-am învinețit pentru că impactul cu apa este dur, apa nu e prietenoasă. Dacă nu ești săritor și nu știi cum să sari. Am sărit de mai multe ori și m-am lovit la piept”, a spus ea la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest