Vica Blochina este disperată: ”A fost furat, nu a plecat singur!”

 

Vedeta este dispusă să ofere o recompensă colosală, numai să-și vadă din nou animalul de companie de care este atașată. Detalii exclusive la Antena Stars.

 

Vica Blochina trece prin momente dificile de aproape o săptămână. Pisicul ei a dispărut din curte. Fosta balerina susține că animăluțul ar fi fost furat. Ea este foarte atașată de pisic, mai ales că-l are de mai bine de 11 ani. Vedeta a dat detalii în exclusivitate la Antena Stars despre modul în care patrupedul a dispărut și a explicat care sunt motivele pentru care crede că ar fi fost furat.

 

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat. Suntem foarte supărați, pentru că noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat. El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

 

Blondina își vrea cu orice preț pisicul înapoi. De altfel, a stabilit și prețul cu care l-ar răscumpăra: 2.500 de lei! Femeia este în alertă maximă și a făcut postări pe toate grupurile disponibile pe rețelele de socializare pentru a-și recupera animalul favorit.

 

„A dispărut de pe data de 18. Am lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2500 de lei. Am pus pe toate grupurile posibile și imposibile de Facebook, chiar ne-am ocupat să-l găsim. Nu pot să dorm noaptea, este membrul familiei. El nu a fugit de acasă, este un pisic sterilizat, deparazitat, el nu fuge după pisici, pentru că nu are de ce. El de 12 ani stă la noi în curte, îl știu toți vecinii. Acest pisic a fost furat! El nu a plecat singur!”, a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest